• Üye Girişi
Geri Dön

Lavaş Ekmeği

20,00 TRY

          Karbonhidratça zengin bir gıdadır. Ekmeklerimizde buğday unu, maya, tuz ve su içeren ürünümüz odun ateşinde piştiği için kendine has bir lezzeti vardır.

          Lavaş ekmeği aslında oda sıcaklığında olduğundan daha hızlı bayatlayan bir yiyecektir. Ekmeği en iyi şekilde saklamanın yolu, onu bir veya iki gün oda sıcaklığında tutmak, ardından sarmak ve daha uzun süreli saklama için dondurmaktır. Çözüp ısıttığınızda tadı yeniden taze gibi olacaktır

Afiyet Olsun.

Lavaş Ekmeği
Çok İyi
(0)
0%
İyi
(0)
0%
Ne İyi / Ne Kötü
(0)
0%
Kötü
(0)
0%
Çok Kötü
(0)
0%
Ortalama Puanı
Henüz Puanlanmamış
Yorum Yap
Neden Kısa Kürek Fırın?
Sofralarınızı sağlıkla ve lezzetle buluşturmak için her adımda titizlikle çalışıyoruz. Çiftçilerimizle özenle yetiştirdiğimiz ürünlerimizi, özenle işliyoruz. Doğanın bize sunduğu bu eşsiz mirası, fırınımızda ustalıkla işleyerek sizlere sunuyoruz
Sürdürülebilir beslenme bizim için önceliklidir. Üretim sürecinin her aşamasında yer alarak, kendi ürünlerimizle ve yenilikçi tariflerimizle gıda sektöründeki sürdürülebilirliğe katkı sağlıyoruz.
Tüm ürünlerimizde %100 doğal ürünler tercih ediyoruz ve buğdayın yanında kullandığımız diğer malzemelerin de katkısız ve %100 doğal olmasına özen gösteriyoruz.
Tarladan sofraya kadar olan tüm süreçlerde profesyonel çalışanlarımız görev alıyor. Ürünlerimizi hazırlıktan servise kadar geçen süreçte hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyarak, gerekli sağlık standartlarını en üst seviyede sağlıyoruz.
Yeni Gelenler
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.